خانه / کنکور سراسری / کارنامه نهایی کنکور سراسری ۹۸

کارنامه نهایی کنکور سراسری ۹۸

کارنامه نهایی کنکور سراسری 98
کارنامه نهایی کنکور سراسری ۹۸

[contact_info title= “کارنامه نهایی کنکور سراسری ۹۸”] 

همانگونه که مستحضرید ، نتایج کنکور سراسری در دو مرحله و در دو کارنامه اعلام می شود که داوطلبان ، با مشاهده کارنامه اولیه و کارنامه نهایی خود از وضعیت تحصیلی خود مطلع می شوند. این مقاله شامل مطالب مفیدی برای داوطلبانی که می خواهند از زمان انتشار کارنامه اولیه ، کارنامه نهایی ، جزئیات کارنامه نهایی و ثبت نام در دانشگاه ها کسب نمایند ، می باشد.

کارنامه نهایی کنکور سراسری ۹۸

پس از برگزاری آزمون سراسری ، بدون شک اغلب داوطلبان در انتظار اعلام نتایج از سوی سازمان سنجش خواهند بود. طبق جدول زمان بندی مندرج در دفترچه ثبت نام کنکور سراسری ۹۸ ، زمان اعلام نتایج اولیه کنکور سراسری در دهه دوم مردادماه خواهد بود که داوطلبان برای اطلاع از نتایج خود به سایت مرجع سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org  مراجعه کرده و می توانند نتایج آزمون خود را در قالب کارنامه اولیه مشاهده نمایند. داوطلبان پس از مشاهده کارنامه سراسری و سنجیدن وضعیت تحصیلی خود در کارنامه منتشر شده می توانند نسبت به انتخاب رشته خود اقدام نموده و گامی موثر در جهت پیشرفت خود بردارند.

جزییات کارنامه اولیه کنکور سراسری

برای موفقیت در کنکور سراسری ۹۸ ، داوطلب می بایست بتواند در جهت تشخیص اطلاعات لازم برای انتخاب رشته صحیح و دقیق خود برآید. در این قسمت می خواهیم جزئیات کارنامه اولیه را برای داوطلبان شرح دهیم.

در قسمت اول کارنامه اولیه اطلاعات ثبت نامی و آزمونی داوطلب (اعم از نام و نام خانوادگی ، کد ملی ، محل تولد داوطلب ، محل اخذ مدارک دیپلم و پیش دانشگاهی ، استان بومی ، ناحیه بومی و قطب بومی داوطلب ) می باشد. بسیاری از داوطلبان اطلاعات چندانی درباره استان بومی ، ناحیه بومی و قطب بومی خود ندارند. در حالی که اطلاع از این عبارات ، باعث انتخاب رشته درست شده و شانس پذیرش را بالا می برد. هدف از این نوع پذیرش ، جلوگیری از مهاجرت های درون کشوری جهت رفاه حال داوطلب ،کاهش مشکلات اقامتی دانشجویان به دلیل کمبود خوابگاه و مشکلات اقتصادی و همینطور جلوگیری از دوری داوطلبان از خانواده می باشد. این امتیازات برای داوطلبان استانی باعث شده تا امکان قبولی بیشتری در بومی گزینی خود داشته باشند.

  • رشته های استانی به رشته هایی اطلاق شده که استان مذکور داوطلب ، نیازمند متخصصان و فارغ التحصیلانی در آن محل می باشد. البته لازم به ذکر می باشد که در دفترچه راهنمای انتخاب رشته در جداول رشته تحصیلی عنوان شده است.
  • چند استان مجاور در جوار یکدیگر ، تشکیل ناحیه داده که تمامی استان های مربوطه شامل ۹ ناحیه است و رشته های مربوطه ، در اکثر استانها وجود ندارد.
  • چند ناحیه بومی در جوار یکدیگر ، تشکیل قطب بومی را خواهند داد و به رشته هایی اطلاق می شود که در اغلب نواحی وجود نداشته و در چند ناحیه بومی وجود دارد. این دسته نیز در جداول (رشته های تحصیلی ، نوع گزینش ، زیرگروه و مقاطع تحصیلی ) ذکر شده است. پذیرش در دانشگاه های فرهنگیان ، تربیت معلم و شهید رجایی از این دسته گزینش می باشد که داوطلبان با مراجعه به دفترچه راهنما انتخاب رشته می توانند از کدرشته محل های مربوطه اطلاع حاصل نمایند و با توجه به علاقه مندی خود اولویت بندی کنند.
  • تعدادی از دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اقدام به پذیرش دانشجو بدون بومی گزینی ( کشوری )می کنند و شامل رشته هایی است که در اکثر قطب های بومی وجود نداشته و به صورت کشوری پذیرش می نمایند.

داوطلبان با اطلاع از نوع گزینش های یاد شده ، قادر به انتخاب رشته موثر جهت پذیرش در دانشگاه ها خواهند شد.

در کارنامه اولیه کنکور سراسری ، جدولی با عنوان اعلام علاقه مندی براساس تقاضانامه وجود دارد که این امکان را به داوطلبان می دهد تا در صورتی که تمایل به انتخاب رشته در دانشگاه های پیام نور و موسسات غیرانتفاعی دارند ، قادر به انتخاب رشته باشند.

البته لازم به ذکر است در سال گذشته برای داوطلبانی که در فرم پیش نویس ثبت نام خود اعلام علاقه مندی به دانشگاه های پیام نور و غیر انتفاعی نکرده بودند ، لینک خرید کارت اعتباری برای این دسته از داوطلبان در هنگام انتخاب رشته فعال بوده و داوطلبان قادر به انتخاب رشته در دانشگاه های مذکور شدند.

از جدول های مهم و قابل اهمیت کارنامه، وضعیت مجاز و غیر مجاز بودن داوطلب برای انتخاب رشته در دوره های مختلف می باشد. اطلاعات این قسمت از طریق رتبه های کنکوری داوطلب تعیین شده و دید روشنی به داوطلب می دهد تا بتواند رشته های مورد پذیرش خود را اولویت بندی نماید.

داوطلب برای اطلاع از رتبه در سهمیه و رتبه کشوری خود می بایست به جدول وضعیت رتبه و نمره کل داوطلب در هر زیرگروه مراجعه نماید. این جدول شامل اطلاعاتی از قبیل درصد تاثیر سوابق تحصیلی ، نمره کل نهایی ، رتبه کشوری و رتبه در سهمیه می باشد. داوطلب با مشخص کردن رشته های زیرگروه خود و مراجعه به کارنامه می تواند برای انتخاب رشته صحیح خود اقدام نماید.

داوطلبان می توانند جهت انتخاب رشته و بررسی کارنامه خود با مشاوران کارآمد الو مشاوره در ارتباط باشند.

اگر داوطلب بخواهد برای نمرات خام خود را به صورت درصدی مشاهده نماید، می بایست به جدول مربوط به آن مراجعه نماید. این جدول نمرات تحصیلی داوطلب را در هر دروس به صورت درصدی بیان کرده و داوطلب می تواند نقاط ضعف و قوت خود را در این زمینه تشخیص دهد.

داوطلب برای اطلاع از تراز آزمون خود و آخرین رتبه مجاز شده ، جدول رتبه کل در سهمیه و آخرین رتبه مجاز شده در دوره های روزانه و نوبت دوم را بررسی نماید. در این جدول ،ماکزیمم نمره کل زیرگروه ،تراز کل داوطلب بوده و هرچه این نمره بالاتر بوده ، وضعیت تحصیلی داوطلب نسب به سایر متقاضیان بهتر بوده و پذیرش وی آسان تر خواهد بود.

جزئیات کارنامه نهایی

مطابق جدول زمان بندی مندرج در دفترچه ثبت نام کنکور سراسری، نتایج نهایی در دهه دوم شهریور بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت . نتیجه نهایی در قالب کارنامه در پنل کاربری داوطلب موجود بوده و داوطلب در هر زمان دسترسی به آن را خواهد داشت. در کارنامه مذکور یک کد رشته محل ، رشته و دانشگاهی که داوطلب پذیرش شده ، وجود دارد. داوطلب با توجه به رشته پذیرش شده و علاقه مندی خود ،می تواند در زمان مقرر شده به ثبت نام حضوری و اینترنتی خود اقدام کرده و در دانشگاه پذیرش شود.

[banner]

[contact_info title= “کارنامه نهایی کنکور سراسری ۹۸”] 

شما می توانید در قسمت دیدگاه سوالات خود را با مشاوران ما درمیان بگذارید … 

همچنین ببینید

دفترچه ثبت نام کنکور سراسری ۱۴۰۲

همزمان با آغاز ثبت نام کنکور سراسری، دفترچه ثبت نام آن هم منتشر خواهد شد …

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published.