خانه / دانشگاه / معرفی دانشگاه خلیج فارس
معرفی دانشگاه خلیج فارس

معرفی دانشگاه خلیج فارس

معرفی دانشگاه خلیج فارس
معرفی دانشگاه خلیج فارس

[contact_info title= “معرفی دانشگاه خلیج فارس”]

دانشگاه خلیج فارس یک دانشگاه دولتی در شهر بوشهر است و به دستور مقام معظم رهبری در سال ۱۳۷۰ تاسیس شد. این دانشگاه در غرب شهر بوشهر و در کنار ساحل زیبای خلیج همیشه فارس بنا گردیده است. این دانشگاه در مهرماه سال ۱۳۷۱ با راه اندازی دانشکده فنی و مهندسی در دو رشته تحصیلی مهندسی مکانیک و مهندسی عمران و با پذیرش ۶۹  دانشجو و ۴ عضو هیات علمی فعالیت آموزشی خود را آغاز نمود.

این دانشگاه که از نظر موقعیت جغرافیایی و همجواری با آب های نیلگون خلیج فارس و تاسیسات عظیم نفت و گاز منطقه ویژه پارس جنوبی به عنوان  باند توسعه استان تلقی می شود، تا ابتدای سال ۱۳۷۵ نام دانشگاه بوشهر را بر خود داشت و با تصویب شورای گسترش آموزش عالی رسما به دانشگاه خلیج فارس تغییر نام یافت. برای دریافت اطلاعات بیشتر “معرفی دانشگاه خلیج فارس” با ما همراه باشید.

معرفی دانشکده های دانشگاه خلیج فارس

دانشکده ادبیات و علوم انسانی:

دانشکده ادبیات و علوم انسانی به عنوان سومین دانشکده دانشگاه خلیج فارس در مهرماه ۱۳۷۴ با ایجاد رشته های تحصیلی مدیریت صنعتی، حسابداری، زبان و ادبیات انگلیسی و کتابداری فعالیت آموزشی خود را آغاز نمود. در این دانشکده که در پردیس ۱ دانشگاه خلیج فارس قرار دارد و در حال حاضر دارای ۷ رشته کارشناسی و ۴ رشته کارشناسی ارشد می باشد.

  • مدیریت صنعتی
  • مدیریت بازرگانی
  • تاریخ
  • زبان و ادبیات عرب
  • زبان و ادبیات انگلیسی
  • حسابداری
  • کتابداری و علوم اطلاع رسانی
  • علوم اقتصادی
  • معارف اسلامی

دانشکده مهندسی:

دانشکده مهندسی به عنوان اولین دانشکده دانشگاه خلیج فارس در مهرماه سال ۱۳۷۱ با ایجاد رشته های مهندسی مکانیک و مهندسی عمران و با ۶۹ نفر دانشجو فعالیت خود را آغاز نمود. این دانشکده در پردیس ۱ دانشگاه قرار دارد.

دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی:

دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان چهارمین دانشکده با ایجاد رشته تحصیلی علوم باغبانی فعالیت خود را در برازجان آغاز نمود. هم اکنون این دانشکده با داشتن ۳ رشته تحصیلی و ۱۴ نفر هیئت علمی دارای تعداد ۴۰۰ نفر دانشجو می باشد و تا کنون ۷۰۰ نفر دانشجو به عنوان دانش آموخته از این دانشکده فارغ التحصیل گردیده اند.

  • شیلات
  • باغبانی
  • تولیدات گیاهی

دانشکده معماری و شهرسازی:

این دانشکده از سال ۱۳۸۴ با ارائه یک رشته تحصیلی با هدف احیا و حفظ بافت قدیم شهر بصورت رسمی راه اندازی گردید. ساختمان این دانشکده در بافت قدیم بوشهر در حال ساخت می باشد و هم اکنون کلاس های این دانشکده با یک رشته و ۱۷۱ نفر دانشجو در پردیس دانشگاه دایر می باشد. مطابق برنامه پیش بینی گردیده رشته های شهر سازی و هنرهای کاربردی نیز پس از احداث ساختمان اصلی به رشته موجود اضافه گردد.

همچنین لازم است بدانید که دانشگاه خلیج فارس در ۱۲ رشته تحصیلی دانشجوی دکترا می پذیرد. حضور دو استادی که در سال ۱۳۹۴ در زمره دانشمندان یک درصد برتر دنیا از نظر تعداد استنادات پژوهشی قرار گرفتند و نیز دانشیاران و استادیاران برجسته دیگری که در اجرای طرح های پژوهشی ملی و استراتژیک کشور فعالیت دارند، فضایی مفید و اشتیاق برانگیز برای تحصیل و پژوهش در دوره دکتری را در دانشگاه خلیج فارس به وجود آورده است.

امکانات دانشگاه خلیج فارس

کتابخانه دانشگاه:

کتابخانه مرکزی همزمان با تاسیس دانشگاه و اولین دانشکده در سال ۱۳۷۱ راه‌اندازی شید. در سال ۱۳۷۹، کتابخانه شخصی ارزشمند و نفیس مرحوم دکترعبدالحسین نوایی خریداری گردید و پس از ثبت، فهرست‌نویسی و آماده‌سازی در سال ۱۳۸۳ درنرم‌افزار کتابخانه تحت عنوان مجموعه نوایی ورود اطلاعات و به بخش مرجع کتابخانه ارسال شد.
مرکز مشاوره دانشگاه خلیج فارس نیز در سال ۱۳۷۶ افتتاح شد. روسای مرکز مشاوره از اول تاکنون با همت خود فعالیت‌های مرکز مشاوره را گسترش دادند. مرکز مشاوره دانشگاه مفتخر است همگام با سایر واحد‌های دانشگاه و در راستای فراهم نمودن شرایط مناسب جهت تحصیل دانشجویان، خدمات مختلفی را ارائه دهد.

خوابگاه های دانشگاه خلیج فارس:

دانشگاه خلیج فارس در جهت افزایش آسایش و راحتی دانشجویان، به ارائه خدمات اسکان و تخصیص خوابگاه به دانشجویان می‌پردازد این دانشگاه ۶ خوابگاه پسرانه و سه خوابگاه دخترانه دارد که همه دانشجویان دختر و بیشتر دانشجویان پسر در سال اول ورود می‌توانند از این خوابگاه‌ها استفاده کنند، اما در کنار این خوابگاه‌ها نیز ۶ خوابگاه غیر انتفاعی وجود دارد که اگر دانشجویی نتوانست در خوابگاه دولتی بماند، از این خوابگاه‌ها استفاده کند.

رتبه علمی دانشگاه خلیج فارس

در حال حاضر ۵۸۸۷ دانشجو و ۲۲۱ استاد در این مرکز مشغول فعالیت می باشند.بر اساس تحلیل های انجام شده این مرکز تاکنون ۲۸۰۷ مقاله علمی در نشریات و همایش های داخلی منتشر نموده است. دانشگاه خلیج فارس صاحب امتیاز و ناشر مجله تخصصی نیست ولیکن تاکنون ۵ همایش توسط دانشگاه خلیج فارس برگزار شده است. علاوه بر این تاکنون ۱۸۰۷ مقاله معتبر بین المللی نیز از این مرکز استخراج شده است. در سال ۱۳۹۸ پژوهشگران دانشگاه خلیج فارس بیشترین مقالات خود را با کلیدواژه های سیستم lsf و اضافه اشکوب منتشر نموده اند.

دانشگاه خلیج فارس از نظر کمیت تولید علم نیز رتبه هجدهم کشور را کسب کرده است. ملاک این ارزیابی هم، استناد‌هایی به مقالات منتشر شده اساتید این دانشگاه در نشریات معتبر بین المللی شده است. در میان دانشگاه‌های جامع کشور که دانشگاه خلیج فارس از نظر کمی رتبه ۱۸ دارد، دانشگاه‌های تهران، تربیت مدرس و شیراز اول تا سوم هستند.
علاقه مندان ورود به این دانشگاه و “معرفی دانشگاه خلیج فارس” می توانند برای دربافت مشاوره انتخاب رشته کنکور سراسری ۹۹ و معرفی سایر دانشگاه های کشور با کارشناسان مرکز الو مشاوره در ارتباط باشند. در صورت لزوم نیز می توانید سایر مطالب مرتبط را مطالعه نمایید:
معرفی دانشگاه گیلان
معرفی دانشگاه صنعتی اصفهان
معرفی دانشگاه تهران
معرفی دانشگاه تبریز

[entekhab]

[contact_info title= “معرفی دانشگاه خلیج فارس”]

شما می توانید در قسمت دیدگاه سوالات خود را با مشاوران ما درمیان بگذارید … 

همچنین ببینید

ثبت نام دانشگاه امام صادق ۱۴۰۲

نحوه جذب دانشجو در دانشگاه امام صادق با دیگر دانشگاه های دولتی متفاوت بوده و …

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published.