خانه / دکتری / مصاحبه دکتری وزارت بهداشت
مصاحبه دکتری وزارت بهداشت

مصاحبه دکتری وزارت بهداشت

مصاحبه دکتری وزارت بهداشت
مصاحبه دکتری وزارت بهداشت
[contact_info title= “مصاحبه دکتری”] 

همانطور که می دانید، اغلب دانش آموختگان مقطع کارشناسی ارشد ، در صدد ارتقای دانش خود در مقطع دکتری می باشند که به طور حتم پذیرش در این مقطع تحصیلی تلاش مضاعفی را نسبت به سایر مقاطع می طلبد. از آنجایی که داوطلبان با شرکت در این مقطع تحصیلی در انتظار اعلام نتایج و قبولی در مصاحبه می باشند و با توجه به تماس های مکرر در این خصوص با مرکز الو مشاوره ، لازم دانستیم بندهایی را با عنوان زمان اعلام نتایج آزمون دکتری ، نحوه مصاحبه و نکاتی که داوطبان می بایست به آن توجه نمایند را شرح دهیم.

زمان اعلام نتایج نهایی دکتری وزارت بهداشت ۹۸

در ابتدا باید متذکر شویم که این آزمون در تاریخ ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت ماه مطابق جدول زمان بندی شده در دفترچه راهنمای ثبت نام ، برگزار می شود و زمان اعلام نتایج اولیه آن معمولا ۴ الی ۶ هفته پس از برگزاری آزمون خواهد بود. در پی اعلام نتایج اولیه ازمون دکتری ، دفترچه راهنمای انتخاب رشته این آزمون به طور همزمان بر روی پایگاه اطلاع رسانی سنجش آموزش پزشکی قرار گرفته و داوطلبان به مدت ۴ الی ۷ روز مهلت ثبت رشته های انتخابی خود را خواهند داشت.پس از انتخاب رشته داوطلبان در تلاش برای کسب اطلاعاتی در زمینه چگونگی نحوه مصاحبه خواهند بود و قصد دارند آمادگی لازم را جهت قبولی در مصاحبه به دست آورند.

مصاحبه دکتری وزارت بهداشت ۹۸

پذیرش در این مقطع تحصیلی بر اساس نمره آزمون و مصاحبه خواهد بود و از آنجایی که شیوه پذیرش در مقطع دکتری به دو صورت دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی می باشد ، لذا داوطلبان حدنصاب نمره آزمون را لازم است کسب نمایند. برای پذیرش در مصاحبه به تعداد دو برابر ظرفیت ، داوطلب صرفا باید ۳۰ درصد نمره آزمون و ۵۰ درصد میانگین نمره داوطلبان آن رشته را به دست آورد. در صورتی که داوطلب برای انجام مصاحبه دعوت نشده ، به طور حتم نمره حدنصاب آزمون کتبی را کسب نکرده و یا در دسته دو برابر ظرفیت رشته قرار نگرفته است. داوطلبان باید جهت بهره مندی از حداکثر امکان دعوت به مصاحبه، کلیه اولویت های قابل انتخاب در همه دانشگاه های علوم پزشکی را که در رشته داوطلب پذیرش دارند مشاهده نموده و بر اساس علاقه و سایر پارامترها انتخاب نماید. در صورتی که داوطلب رشته محل هایی با ظرفیت کم را در فرم پیش نویس خود لحاظ نماید ، دعوت به مصاحبه نخواهد شد.

برای انجام مصاحبه توانمندی داوطلب در رشته مدنظر ، مدارک تحصیلی و مدارک زبان، پایان نامه مقطع کارشناسی ارشد و تسلط بر روی مواد امتحانی تماما مدنظر اساتید خواهد بود و بر روی نتیجه نهایی آزمون تاثیر مستیم دارد.

متقاضی لازم است برای انجام مصاحبه نکات اساسی زیر را به خاطر داشته باشد

  1. در رشته هایی که مصاحبه آنها فقط در یک منطقه آمایشی برگزار می گردد، داوطلبان قادر می باشند بر اسـاس علاقـه نسبت به انتخاب کلیه رشته محل های آموزشی اقدام نمایند و هـیچ محـدودیتی در انتخـاب آنـان وجـود نـدارد
  2. در رشته هایی که مصاحبه آنها در دو منطقه آمایشی برگزار می گردد، داوطلبان می توانند براساس علاقه و در نظر گرفتن سایر موارد ، نسبت به انتخاب کلیه رشته محل های آموزشی اقدام نمایند و از این لحاظ محدودیتی برای داوطلب ایجاد نخواهد کرد.
  3. متقاضیانی که دانشگاه های هر دو منطقه آمایشی را انتخاب می کنند دو نمره مصاحبه برای آن ها در نظر گرفته می شود و هـر نمـره مصاحبه در انتخاب های آن منطقه اعمال خواهد شد
  4. افرادی که تمایل به شرکت در رشته محل های ارائه شده در دانشگاه آزاد دارند ، جهت انجام مصاحبه می بایست در زمان مقرر به همان دانشگاه مراجعه نماید.
  5. در صورتی که داوطلب در لیست انتخابی خود ، علاوه بر دانشگاه سراسری ، دانشگاه آزاد را مدنظر داشته باشد و با توجه به داشتن شرایط جهت دعوت شدن به مصاحبه ، در هر دو دانشگاه به طور جداگانه دعوت به مصاحبه خواهد شد.
  6. نمره مصاحبه در دانشگاه آزاد فقط برای انتخاب های دانشگاه آزاد ملاک می باشد.
  7. تحصیل در دوره های شهریه پرداز مستلزم پرداخت شهریه است که مقدار آن توسط دانشگاه اعلام خواهد شد.
  8. در رشته هایی که دانشجو به صورت مشترک بین دو دانشگاه پذیرفته می شود ، فرد پذیرفته شده دانشجوی دانشگاه اول خواهد بود، ضمناً دانشجو باید آمادگی داشته باشد تا تمام یا قسمتی از دوره ی آموزشی یا پژوهشی خود را (براساس تفاهم نامه میان دانشگاه ها) در هر محل که دانشگاهها تعیین میکنند ، بگذراند.

امتیازات تحصیلی و پژوهشی مربوط به مصاحبه دوره های دکتری پژوهشی

این دسته از داوطلبان می بایست حداقل دو مقاله معتبر پژوهشی به چاپ رسیده در نمایه های (web of sciences (ISI یا pubmed که مسئول و نویسنده اول خود داوطلب می باشد را دارا باشند. همانطور که قبلا اشاره شد داوطلب هنگام مصاحبه می بایست مدرک زبان خود را ارائه داده و این مدرک لازم است مورد تایید وزارت بهداشت قرار گیرد.

مواردی نظیر موارد زیر می تواند تاثیر به سزایی جهت نظر مثبت اساتید داشته باشد:

  • ارائه خلاصه مقالات ( کنگره، سمینار و همایش)
  • سند ثبت اختراع (Patent بین المللی و داخلی)
  • مهارت های پژوهشی داوطلب (اجرای طرح های تحقیقاتی که توسط داوطلب به اتمام رسیده است )
  • تالیف و ترجمه کتب علمی
  • داشتن جوایز معتبر داخلی و بین المللی و یا کسب مقام در جشنواره ها
  • سوابق درخشان پژوهشی و کسب مقام دانشجوی نمونه در این زمینه (پایان نامه های برتر منتخب در دانشگاهها، عضویت در هیئت تحریریه مجلات علمی ، بنیاد ملی نخبگان و استعدادهای درخشان)
  • آشنایی و یا تسلط بر روی نرم افزار های کامپیوتری
  • معدل کل داوطلب در مقطع قبلی
  • تسلط بر روی متون تخصصی زبان انگلیسی

نکات لازم هنگام انجام مصاحبه

  • این نکته را مدنظر داشته باشید ، قابلیت ها و توانایی شما مهم ترین عامل قبولی شما در فرایند مصاحبه خواهد بود پس به توانایی و دانسته های خود اطمینان داشته باشید و آن را دست کم نگیرید.
  • بسیاری از اساتید علاوه بر توانایی های داوطلب ، اعتماد به نفس وی در توجیه کردن آن ها را مدنظر خواهند داشت. لذا قبل از حضور در محل مصاحبه ، بر روی مطالب مورد ارائه خود به خوبی وقت گذاشته و شاهد تاثیر مثبت آن بر روی اعتماد به نفس خود باشید.
  • کارت شناسایی و کارت ورود به جلسه را همراه خود داشته باشید.

داوطلبان می توانند در صورت برطرف کردن سوالات خود در زمینه آزمون وزارت بهداشت و انجام مصاحبه با مشاورران تحصیلی ما در مرکز الو مشاوره در تماس باشند.

مدارک لازم مصاحبه آزمون دکتری وزارت بهداشت ۹۸

مدارکی که لازم است تا در روز مصاحبه همراه خود داشته باشید شامل :

  • اصل کارت ملی
  • اصل شناسنامه
  • عکس پرسنلی که در سال جاری تهیه شده باشد.
  • اصل مدرک دوره کارشناسی ارشد ، دکتری عمومی و یا هر مدرکی که نشانه ی فراغت از تحصیل داوطلب باشد.
  • همراه داشتن کارت ورود به جلسه آزمون در روز مصاحبه الزامی است.
  • یکی دیگر از مواردی که برای شرکت در مصاحبه آزمون دکتری وزارت بهداشت لازم و ضروری می باشد ، پایان نامه است که کلیه داوطلبان باید یک نسخه از پایان نامه خود را به همراه داشته باشند. اگر داوطلبی ، دانشجوی ترم آخر باشد  بایستی یک نسخه از پایان نامه دفاع شده یا آماده دفاع خود را جهت ارائه در روز مصاحبه به همراه داشته باشند.
  • همراه داشتن کارت پایان خدمت نظام وظیفه (ویژه آقایان)
  • از مدارکی که در مراحل ثبت نام اولیه در پورتال مرکز سنجش پزشکی ثبت نموده اید یک نسخه کپی تهیه کرده و در قالب یک CD در روز مصاحبه تحویل مسئولین مصاحبه دهید.
  • تکمیل فرم شماره یک برای دانشجویان ترم آخر با مهر و امضا
  • متقاضیانی که خواستار استفاده از ظرفیت مازاد هستند ، باید اصل حکم کارگزینی سال ۹۸ و فرم شماره ۲ را تکمیل و ارائه کنند.
  • اگر داوطلبی درخواست استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان را دارند باید فرم شماره سه را تکمیل و ارائه دهند.
  • نکته: فرم های شماره ۱ ، ۲ و ۳ در انتهای دفترچه ثبت نام آزمون دکتری وزارت بهداشت وجود دارد.
  • موافقت نامه کتبی و بی قید و شرط از بالاترین مقام مسئول اداری جهت ادامه تحصیل اعضای هیئت علمی
  • فرم ویژه جانبازان جهت استفاده از منشی و سایر تسهیلات در نظر گرفته شده برای آن ها صادره از بنیاد شهید و امور ایثارگران
  • در صورت داشتن کارت فرزند یا همسر شهید ، کارت جانبازی ، کارت همسر یا فرزند جانباز در روز مصاحبه همراه داشته باشید.

همانطور که گفته شد آزمون دکتری وزارت بهداشت نیمه اول اردیبهشت ماه انجام شد ، احتمال می رود که مصاحبه آن نیز در نیمه دوم تیرماه و یا اوایل مرداد ماه برگزار گردد. در خصوص زمان دقیق و آدرس محل های برگزاری مصاحبه باید بگوییم که این اطلاعات لازم برای شرکت در مصاحبه به تفکیک رشته ، در سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی کشور به نشانی sanjeshp.ir ، با عنوان اطلاعیه ” برگزاری مرحله دوم آزمون (مصاحبه) دکتری تخصصی و دکتری پژوهشی “ منتشر خواهد شد.

[banner] [contact_info title= “مصاحبه دکتری”] 

شما می توانید در قسمت دیدگاه سوالات خود با مشاوران ما درمیان بگذارید…

همچنین ببینید

دفترچه-انتخاب-رشته-دکتری-1400

دفترچه انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۰

[contact_info title= “دفترچه انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۰”] پس از برگزاری آزمون دکتری ، داوطلبان در …

دیدگاهتان را بنویسید

Your email address will not be published.